kerstman-2.jpg

Gisteren is hij aangekomen in Nederland, drie dagen te laat door een stroomstoring nabij Zaltbommellerwaard.

Niet met slee maar met helikopter in Rotterdam. Honderden kinderen verwelkomde de man in rode slobberbroek met slaapmuts op. Was hij eerder geweest dan was heel jong Rotterdam uitgelopen.

Zijn outfit komt aardig overeen met die net vertrokken heilige uit Spanje, maar die is wijzer en neemt de boot.
Ook die kan zinken maar dan heb je een stroomstoring waar alle opvarenden hooguit 5 minuten zonder stroom zitten. Bovendien bederft niets maar wordt alles geconserveerd.

Ook bij deze imitator mogen kinderen op schoot zitten, zolang het nog duurt. Tekeningen en wens briefjes geven voor pakjesavond 2 mag ook. En ook hij belooft dat papa en mama hieraan meewerken, de slaven.

Het wachten is nu nog op de eerste burgemeester die deze dikzak officieel in een of andere stad welkom heet, maar dit is slechts een kwestie van tijd. Een beetje stad met schaatsbaan en slee maakt kans.

Immers iedere nieuwe burgemeester wil met noodagregaat op moeilijke momenten wel in de schijnwerpers staan. Bovendien heb je als burgemeester gelegenheid het eigen gemeente volk te leren kennen, immers 95% zit thuis de boel af te schermen wachtend op licht.

Voorals nog biedt Biddinghuizen met een schaatsbaan van 5 km de meeste kans. Immers hier kunnen talloze ouders met kinderen uit heel Nederland tegen betaling zelfs twee paarden in het zwart deze lijvige persoon met slee zien voorbij trekken.

Handjes geven door de kleintjes is er echter vanuit ARBO wetgeving niet bij. Stel je voor tijdens de live uitzending op TV. Drie kinderen door de kerstman oversleedt.

Al die ellende van de afgelopen dagen in de Zaltbommerwaard ligt dan ook aan deze binnen gevlogen Amerikaan. Met zoveel gewicht kom je geen hoogspanningsmast meer over.

Aan het kabinet Balkenende de suggestie het vakantiegeld in mei af te schaffen en hiervoor in plaats cadeaugeld in te stellen, uit te keren eind november.

Het effect hiervan is goed voor onze economie. Immers er wordt nog meer geld besteed aan cadeaus in december en tijdens de zomervakantie worden steeds meer Nederlanders bij gebrek aan geld gedwongen weer te kamperen in eigen land.

Soms zit een oplossing in kleine dingen, ik weet zeker Rita Verdonk zou deze man nooit een tijdelijke verblijfsvergunning hebben gegeven en het ministerie van defensie was bespaard gebleven van een miljoenen claim.

Advertenties