Ieder kampeerder blank of zwart wordt bij aankomst op een camping als allochtoon ontvangen.

Vanaf gepaste afstand word je achter de krant of een tijdschrift gade geslagen en je moet zeker niet te dicht bij de erfafscheiding komen.

Gelukkig kent de campingbeheerder dit menselijk gedrag  en heeft ieder perceel met knotwilgen afgebakend. Knap gevonden deze natuurlijke oer Hollandse grens.

Buren observeren vanuit hun luie stoel hoe wij ons tijdelijke optrek neer gaan zetten. Dit geldt zeker voor seizoen kampeerders, immers voor hen is dit een onderbreking van de dag sleur.

Leedvermaak en het analyseren van relaties maakt de live show compleet.

Misschien een idee voor John de Mol. De uitzendingen zijn te overzien en een prijs met complete tentuitrusting en vakantie in een ver land kosten aanzienlijk minder. Je moet er maar op komen.

Tentpalen die niet kloppen in combinatie met echtelijk gekif is een indicatie voor een aanstaande huwelijkscrisis.

Waterdrager, toiletleger, broodjeshaler, koker, was- en tentopruimer zegt iets over de rolverdeling in de relatie.

Gestaag en in harmonie zetten wij onze stormtent op, afgekeerd van inkijkers maar met een wijdse blik over het Zeeuwse polderlandschap. Nee bij ons is geen Weekend verhaal te halen, dit tot teleurstelling van velen.

Als de volgende dag vier jongeren arriveren kunnen wij het niet laten vanuit ons territorium hen kritisch gade te slaan, immers zij weten niet dat wij hier al een dag staan.

Bovendien zijn we druk met het analyseren van hun geloof en relaties.

Lachend komen we tot de conclusie dat na een dag camping leven wij niet zoveel anders zijn dan seizoen kampeerders.

Hoogste tijd om morgen te gaan fietsen.

Advertenties