gewoon warm

gewoon warm

Homo (geslacht mens) is het enige wezen met zo een verre ontwikkeling in de natuur. Toch zijn er mensen onder ons die homo als kretelogie en discriminatie gebruiken. Waarschijnlijk kennen zij het begrip niet of doen net als apen, een geslacht onder ons mensen na apen.

Hoe het ook zij, gaanderweg in je leven ontdek jij dat jouw gevoelens  niet aansluiten bij het beeld van die jongen of  het meisje waar het grootste deel van je leeftijdsgenoten toebehoren. Toch ben jij ook mens maar met gevoelens voor eigen geslacht, mag het?

Wel heb je dan als persoon nogal wat uit te leggen naar ouders, broers, zussen, oma’s, opa’s, tantes, ooms, vrienden,collega’s, kerken en leefomgeving die van een mannetje-vrouwtje uit gaan.

Ga er maar aanstaan denk ik als hetro , immers je krijgt nogal wat hobbels te nemen. Dat een op de drie hetrorelaties stuk lopen wordt statischtisch als feit gezien en dat neemt de maatschappij voor kennisgeving aan. Dit geldt niet voor jullie.

Nederland wordt een homovriendelijk land genoemd, ik deel deze mening niet.

Zolang jij je homo zijn bewaard tot thuisliefde of een beslotenclub is er niets aan de hand, zodra je in het openbaar uit de kast komt ligt dit anders. Blikken zeggen dan genoeg, jullie zijn wordt doodgezwegen en homomoppen op werkvloeren onderstrepen dit zonder jullie aanwezigheid.

Nee, ik ben geen fan van hetro’s – en homo’s die meer dan gewenst hun sexuele geaardheid via t.v. aan het hele Nederlandse volk willen opdringen.

In Amsterdam  ontmoet ik een stel die in hun auto langs de openbare weg een nummertje maken. Trots steekt de man zijn duim omhoog, zie je wel wat wij kunnen en durven?

Inderdaad denk ik jij durft, maar dat is het dan ook.

Warme geaardheid mag je laten zien, daar is niets niks mee. Hetro of  Homo zijn mensen met hun eigen geaardheid, maar onder beide zit kaf en koren. Gelukkig toch nog steeds meer koren.

Advertenties